BIODANZA REIZEN

DANS, REIS EN LEEF !!


Wie is Paul ten Hacken?

Als theoloog en pastoraal werker is Paul vertrouwd met vele vormen van spiritualiteit. Hij heeft ervaring opgedaan in het kerkelijke werk, met groepen en met individuen, in zowel Brazilië als Nederland. De afgelopen jaren heeft Paul als projectleider zes grote groepsreizen voorbereid en begeleid naar Brazilië en Uganda. Dat begon allemaal dertig jaar geleden met een jongerenuitwisseling, tussen jongeren uit Nederland en jongeren uit Brazilië. Zij zijn nu vrienden van elkaar, vrienden voor het leven, vrienden voor altijd.

Via deze zelfde Braziliaanse vrienden heeft Paul biodanza leren kennen in 2008. Sindsdien danst hij wekelijks, heerlijk samen dansen en bewegen op veelal Braziliaanse muziek. Eerder, in zijn studententijd, volgde Paul verschillende danscursussen (o.a. Flamenco en Rock & Roll). In Brazilië leerde hij dansen in de praktijk, door het te doen, zoals hij ook de Portugese taal in de praktijk leerde, al doende, speels en met plezier.

Paul ten Hacken draagt de eindverantwoordelijkheid van Biodanza Reizen. Hij beschikt over een netwerk in het biodanzacircuit in Nederland. Daarnaast heeft hij goede connecties in Brazilië, zowel in de biodanzawereld als in de reiswereld. Paul heeft jarenlang gewoond en gewerkt in Brazilië. In Afrika was Paul meerdere keren te gast. Met de goede contacten die hij daar heeft biedt hij een reis aan naar Uganda.

Kortom, dansen en reizen zijn een grote passie van Paul. Vandaar Biodanza Reizen!