LENTE, NIEUW LEVEN

Het broeit, bloeit en borrelt. Biodanzareizen leeft. Buiten is het lente met fluitende vogels en het eerste frisse groen. Hoor maar en zie maar. Bij biodanzareizen is het lente. Nieuw leven. Vandaag meldde zich de achtste deelnemer voor ‘Beleef Pasen’. Daarmee gaat volgende week de allereerste biodanzareis van start.

Voor deze reis en voor de biodanzareis naar Brazilië maak ik reclame, met flyers en met veel promotieacties op Facebook. Dat is het zaaien. Deelnemers die zich melden zijn de ontluikende blaadjes aan de bomen. Het is zo ver, deze maand boek ik de tickets naar Rio de Janeiro!

Ik probeer me in te leven in jou. Ja jij, lezer van deze blog. Zou jij volgende week ook wel mee willen, een paar dagen er tussen uit, de weelderige natuur in, naar de Ardennen? Wat let je? Of is juist Brazilië in juli een lonkend perspectief voor je? Ik wil binnenkort een dag/ avond organiseren met Portugese les en om kennis te maken met biodanza, juist voor degenen voor wie dansen een drempel is.

Het broeit, bloeit en borrelt. Al brainstormend ontstaan er plannen voor een volgende kloosterreis, een retraite in het najaar. In de steigers staat een yogavakantie in juli/ augustus 2018 naar Brazilië. Misschien naast de Ugandareis ook nog een tangoreis? Denk maar met me mee.

Dit zijn de laatste dagen van de vastentijd. Ik schreef daar in een eerdere blog al over. Op mijn Facebookpagina somde ik een aantal tips op wat je zou kunnen doen in de vastentijd.
Voel en voed het leven in al zijn facetten. Dans, reis en leef! Ik wens jullie en mezelf een goede reis en mooie Paas- en lente-ervaringen. Het nieuwe leven is er al!

15-04-2017